Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Noiz Club


Η Θεοδοσία είναι ένα μέσο και η μουσική μητέρα και καθοδηγήτρια της που την οδηγεί συγχρόνως στην αβεβαιότητα αλλά και την αγάπη. Δεν προσπαθεί να παραστήσει κάτι, είναι αυτό που νιώθει ο καθένας μας όταν την ακούει και την βλέπει πάνω στο ιδεατό σπίτι της, τη σκηνή. Εκεί, γραφή, φωνή και εικόνα αρμονίζονται πλήρως. Δίνει ζωή στα τραγούδια και τα φτάνει στην πέμπτη διάσταση μέσα από το σώμα της. Τα ερμηνεύει μοναδικά, προσωπικά και τα αναπαριστά με την παρουσία της. Χρησιμοποιεί την έκφρασή της και το σώμα της για να τα μεταδώσει σε όσους βρίσκονται κοντά της.

Το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου», που γράφτηκε όταν ανακάλυψε τι είναι πραγματικά αγάπη και τι θεωρούσε αγάπη μέχρι σήμερα, γεννήθηκε συγχρόνως μέσα στο σκοτάδι όταν η συγκεκριμένη λέξη γράφτηκε μέσα στο σώμα της και στο νου της. Ένας δίσκος για τον Έλληνα και την Ελληνίδα, φτιαγμένος από Ελληνικά βιώματα.
“Έντεκα τραγούδια που αποσκοπούν καθαρά στη θεραπεία του εγωισμού μας, ο οποίος έχει την αγάπη πάντα θύμα. Κατευθύνεται στην καρδιά και από εκεί παίρνει όλα τα μηνύματα για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι απερίγραπτοι και απεριόριστοι.”

Η Babalou θα βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της, ερμηνεύοντας τραγούδια τόσο από το τελευταίο της άλμπουμ «Α γαπήσου» όσο και από τα υπόλοιπα προσωπικά της άλμπουμ, τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ και Γιώργο Μίχα καθώς και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής – Led Jeppelin, Nina Simone κ.α
.

«Θέλω να τραγουδήσει το σώμα από μέσα. Ζητάω να κάνει μια παύση ο νους ούτως ώστε να ακούσει με το αυτί της καρδιάς την υπέροχη ενορχήστρωση των εσωτερικών οργάνων του σώματος, που το καθένα ξεχωριστά δονείται στη δική του συχνότητα, στη δική του νότα, στο δικό του ρυθμό και δημιουργεί μια τέλεια αρμονία στα κύτταρα μας, η οποία διαχέεται και απλώνεται στις φωνητικές μας χορδές και τότε τραγουδάει η ψυχή μας. Ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει …»

Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκης
Κιθάρα: Φώτης βαγενάς
Πιάνο - Keyboards: Μάνος Κιτσικόπουλος
Τύμπανα - Drums: Παναγιώτης Νικολακόπουλος
Συμμετέχει ο Γιώργος Μπήλιος
Πληροφορίες
Κυριακή 08/ 05 / 2011
Ώρα : 22:30

Noiz Club
Κωνσταντινουπόλεως 78, Γκάζι,
Κρατήσεις : 210- 3467850
Είσοδος : 12€ (με ποτό)
Πληροφορίες / press : Λασκαρίδης Δημήτρης
dimitris@tsatsou.com
www.tsatsou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: