Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Παντελής Θαλασσινός “Δίπλα στο Ποτάμι”Με κάθε νέα του εμφάνιση, φέρνει έναν αέρα από νέα πράγματα... Με τα νέα, ανέκδοτα τραγούδια και...«Κόντρα στον καιρό» ο Παντελής Θαλασσινός σε τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Στη Μουσική σκηνή ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ θα παρουσιάσει τα τραγούδια της νέας δουλειάς που ετοιμάζει ο Παντελής Θαλασσινός, τους στίχους σε στίχους, που έχουν γράψει εκτός από τον ίδιο, ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πόλυς Κυριάκου, η Ελένη Σιούφτα, η Ευαγγελία Ναρλή, η Χρυσάνθη Τουφεξή ενώ περιλαμβάνεται και ένα μελοποιημένο ποίημα του Κώστα Ουράνη.

Στο πρώτο μέρος των παραστάσεων ο Παντελής, θα μας συστήσει τα νέα του τραγούδια καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια φίλων (Γιάννη Νικολάου, Βαγγέλη Γιαννάκη, Κώστα Φασουλά, Τάσου Ζαφειρίου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου κ.α) ενώ στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τις γνωστές του επιτυχίες, που τραγουδήθηκαν από όλους μας, συγκίνησαν, αγαπήθηκαν και μας ταξιδεύουν ακόμα όπως την πρώτη φορά!
Πλάι του είναι η Μάρθα Μαυροειδή (στο τραγούδι και τα έγχορδα) μία εξαιρετική τραγουδοποιός η οποία θα ερμηνεύσει επίσης και τραγούδια από την πρώτη της προσωπική δουλειά «Ο Κήπος της Ρίλα».

Μαζί του οι «επίλεκτοι» μουσικοί:
Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα
Γιώργος Βεντουρής κοντραμπάσο
Δημήτρης Γάσιας βιολί
Γιώργος Θεοδωρόπουλος πλήκτρα
Φίλιππος Λευκαδίτης κρούστα
Γιώργος Μακρής γκάϊντα, φλογέρες, καβάλ
Δημήτρης Πάντος κιθάρα, φωνή
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης -Ευτύχης Γιαννακούρας
Φωτισμός: Διαμαντής Μυλωνάς

Ώρα έναρξης: 22:30 // Τιμή εισιτηρίου:15 euro
“Δίπλα στο Ποτάμι”
Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Απριλίου

Δίπλα στο Ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι
Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ : 210 2610444 &  210 2610438
diplastopotami.gr

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Καλησπεερα Καλη Εβδομαδα!!