Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μικρόκοσμοι - Κάθε μέρα όπως πάνταΟι «ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ», ένα νέο συγκρότημα από την Κέρκυρα, παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κάθε μέρα όπως πάντα». Κάθε μέρα όπως πάντα - Μικρόκοσμοι.Δεκατρία έντεχνα τραγούδια-ιστορίες, που μιλάνε για την αγάπη και τον έρωτα, για τις αγωνίες, τις χαρές και τις λύπες μας, σχολιάζουν και καυτηριάζουν κοινωνικά προβλήματα, στάσεις και συμπεριφορές. Τραγούδια βιωματικά, γεμάτα αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή, σε μουσική και στίχους Παναγιώτη Κελάνδρια, του κιθαρίστα και τραγουδιστή του σχήματος, ενορχηστρωμένα από τον πιανίστα του συγκροτήματος Νίκο Παπαδημητρίου.

Μαζί τους η Μαρία Γιαννικοπούλου με την αισθαντική φωνή της, την κιθάρα και το μαντολίνο της, ο Γιάννης Κουτάγιαρ στο κοντραμπάσο και ο Ναπολέων Σαββανής με τα σαξόφωνα και το φλάουτό του.

Πέντε διαφορετικοί μικρόκοσμοι, εξ ού και το όνομα του σχήματος, πέντε διαφορετικοί άνθρωποι που ένωσαν τις μουσικές τους καταβολές και που με τους ήχους τους, που συνδυάζουν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι με στοιχεία αναγεννησιακά, τζαζ και παραδοσιακές ελληνικές και κέλτικες διαδρομές, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους, να μοιραστούμε τα όνειρα και τις ανησυχίες τους, να χαρούμε, να σκεφτούμε και ν’ αγαπήσουμε.
Ευχαριστώ: mousikorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: