Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Με τη Μαρίζα Κωχ στο ΡουφΣάββατο 7, 14, 21, και 28 Μαΐου 2011. Έκπληξη και μάλιστα ανοιξιάτικη.
Τα Σαββατόβραδα του Μάη με τη Μαρίζα Κωχ στο ΡουφH Μαρίζα Κωχ με τους συνεργάτες της μουσικούς και νέους τραγουδιστές μας αποκαλύπτει εκ νέου τη διαχρονική ποίηση του ελληνικού τραγουδιού και την αξία του στο σήμερα.


Μέσα από ένα μουσικό πρόγραμμα που καταργεί τα σύνορα ειδών και χρόνου, η σημαντική κι αγαπημένη τραγουδοποιός ανθολογεί τα σπουδαία κι αυθεντικά νοήματα κι αισθήματα, τα πιο όμορφα τραγούδια, για να μας τα προσφέρει ως παρηγοριά κι ελπίδα σε μέρες στενάχωρες, για να μας ανοίξει παράθυρο με άλλη θέα.

Από τον άμυαλο Σεβαχ έως την άπιαστη Fata Morgana, από τον Τσιτσάνη έως τον Χατζιδάκι, από τα παραδοσιακά έως τον Καββαδία η φωνή της Μαρίζας Κωχ ταξιδεύει και φέρνει τη δροσιά του Μάη.

Χώρος Πολιτισμού
Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18, Ρουφ - Γκάζι.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6982-904362, 210-3837191
info@sto-rouf.gr
Έναρξη: 10.30 μ.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ και 5 ευρώ το ποτό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα βρίσκεται το blog σας χρησιμοποιώντας το Google και πρέπει να πω, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καλογραμμένο άρθρα που έχω προβάλλεται σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Σύνολο Ελέγχου Marketing Review - Μεγάλη κομμάτι των στοιχείων που έχετε λάβει σε αυτό το άρθρο δικτυακό τόπο. Ελπίδα θα μπορούσα να πάρω μερικές ίσως πολύ περισσότερα από τα πράγματα για τη δική σας ιστοσελίδα. Θα φτάσει και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για το χρόνο να το συζητήσουμε αυτό , αισθάνομαι έντονα γι 'αυτό και η αγάπη να μάθετε περισσότερα για το θέμα αυτό . Αν δυνατότητες , όπως να επιτύχετε την εμπειρία , θα σας τις σκέψεις ενημέρωση στο blog σας με επιπλέον στοιχεία ; Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για μένα .

Ανώνυμος είπε...

IЎЇm χαρούμενος που έχω παρατηρήσει αυτό το ιστολόγιο . Τέλος τίποτα δεν είναι σκουπίδια , το οποίο θα υποβληθούν σε εξαιρετικά συχνά. Η ιστοσελίδα είναι ένα υπέροχα εξυπηρετούνται και να ενημερώνονται . Γι 'αυτό πρέπει να είναι , σας ευχαριστώ για την κοινή χρήση αυτής της μαζί μας .