Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Συμβιβασμός για υπόθεση πνευματικών δικαιωμάτων

O συνθέτης και τραγουδιστής των Talking Heads Ντέιβιντ Μπερν ήλθε σε συμβιβασμό με τον τέως κυβερνήτη της Φλώριδας Τσάρλι Κριστ για τηνάνευ αδείας χρήση ενός τραγουδιού του συγκροτήματος στην διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την Γερουσία των ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο Μπερν είχε μηνύσει τον Τσάρλι Κριστ και του ζητούσε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολλαρίων επειδή το τραγούδι των Talking Heads "RoadTo Nowhere" ακουγόταν σε βίντεο στο You Tube και ήταν επικριτικό για τον αντίπαλο του Μάρκο Ρούμπιο.
Την περασμένη Δευτέρα ο Κριστ ανάρτησε βίντεο στο You Tube με το οποίο απολογήθηκε στον ηγέτη των Talking Heads. Οι όροι του συμβιβασμού δεν έγιναν γνωστοί.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο κυπριακής καταγωγής Τσάρλι Κριστ (Χριστοδούλου το ελληνικό του επίθετο) κατήλθε ως αντάρτης τουΡεπουμπλικανικού Κόμματος στις γερουσιαστικές εκλογές του 2010 και ηττήθηκε από τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος Μάρκο Ρούμπιο. Το τραγούδι "Road To Nowhere" περιέχεται στο άλμπουμ των Talking Heads " Little Creatures", που κυκλοφόρησε το 1985.

Δεν υπάρχουν σχόλια: