Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Γιώτα Νέγκα Ζωντανή Μουσική
Γιώτα Νέγκα
Ζωντανή Μουσική

H Γιώτα Νέγκα, μία από τις σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, θα βρεθεί για 4 βραδιές στον Ιανό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα από επιλεγμένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, καθώς και επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο.
Παρασκευή και Σάββατο, 1-2 & 8- 9 Απριλίου, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, η εκφραστική ερμηνεύτρια, σε ένα ξεχωριστό και ουσιαστικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο σπουδαία τραγούδια και εξαιρετικές ερμηνείες.

Η Γιώτα Νέγκα είναι μια τραγουδίστρια με «παρελθόν». Κατάγεται από τις μεγάλες γυναικείες φωνές της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού και στην ερμηνεία της αναγνωρίζει ο ακροατής εκλεκτικές συγγένειες και δημιουργικές επιρροές, λυρισμό και αριστοκρατική λαϊκή αδρότητα.
Είναι όμως εξίσου και μια τραγουδίστρια με παρόν και μέλλον. Έχει ήδη ερμηνεύσει υλικό σημαντικών δημιουργών της σύγχρονης μουσικής σκηνής, ενώ η φωνητική της ποιότητα κι η προσήλωση της στις αξίες της τέχνης της την αναδεικνύουν σε πομπό έκφρασης συνθετών και τραγουδοποιών του σήμερα, που της εμπιστεύονται το υλικό τους.
Η παρουσία της Γιώτας Νέγκα στον Ιανό υπόσχεται τέσσερεις ειλικρινείς και απέριττες βραδιές, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια που κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, με αναφορά στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής.
Με την ερμηνευτική ευχέρεια και το πάθος που τη διακρίνει, θα παρουσιάσει επιλεγμένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών που αγαπά, μπαλάντες αλλά και κλασικά λαϊκά, τραγούδια διεθνών δημιουργών αλλά και παραδοσιακά ενώ θα υπάρχουν και απρόσμενες, ανατρεπτικές επιλογές, που θα αποκαλυφθούν μονάχα στη σκηνή.

Μαζί της οι μουσικοί:
Άκης Μουχλιανίτης: πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα
Βαγγέλης Κονταράτος: κιθάρες
Χάρης Κελάρης: μπάσο

Είσοδος 15€ (τραπέζι) / 10€ (bar)
Πληροφορίες/ κρατήσεις: 210 32 17 810
Προπώληση εισιτηρίων: www.ianos.gr
Άφιξη: 20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια: