Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Οι Active Member στο Μύλο 1 & 2 ΑπριλίουΤην Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Απριλίου  οι Active Member θα πραγματοποιήσουν στο club του Μύλου της Θεσσαλονίκης  δυο μοναδικές συναυλίες με διαφορετικό πρόγραμμα για την κάθε βραδιά..
O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia θα παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη την δισκογραφία τους. Τραγούδια από τελευταίο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια», τραγούδια από την δισκογραφία της Sadahzinia καθώς και του B.D.Foxmoor.

ΟΙ ACTIVE MEMBER
Ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 & ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

O Jamoan με ηλεκτρική και κλασική κιθάρα και τις μοναδικές του μελωδίες, ο Dj Moya σε αυτοσχεδιασμούς στα πικάπ και σε μεγάλα κέφια και φυσικά ο Brak από το γκρουπ Χνάρια συμμετέχει στα φωνητικά. Σημαντική είναι και η συμμετοχή του ντράμερ Κώστα Αναστασιάδη, ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς που έχουμε...
Πάντα οι καιροί φυσάνε κόντρα σε όσους ονειρεύονται τ' απλά και τ' αυτονόητα και σε όσους τα ζούνε μέσα απ' τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Οι Active Member ήταν ανέκαθεν φτιαγμένοι από τη λάσπη και το φως της εποχής τους και πάντα θα αντιστέκονται στο κυρίαρχο ρεύμα. Οι στίχοι τους θα μας ταξιδέψουν κι αυτή τη φορά στα όμορφα λημέρια του μυαλού τους.

‘’Club’’   Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30
Ωρα έναρξης: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο-μαθητικο: 12€
Προπωληση: METROPOLIS
On line ticket price: 12€,
On line ticket:  activemember2011.eventbrite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: