Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Πυροβολήθηκε στο χέρι ο Wyclef Jean


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Wyclef Jean, το Σάββατο 19 Μαρτίου, παραμονές των προεδρικών εκλογών στην Αιτή, ο hip hop star, που βρισκόταν στην περιοχή Delmas, έξω από το Port-au-Prince, δέχθηκε πυροβολισμό στο χέρι.

Ο Wyclef Jean διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και αφού αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός του, το πρωί της Κυριακής πήρε τελικά εξιτήριο. Εικάζεται πως ο τραυματισμός του Wyclef προήλθε από ελεύθερο σκοπευτή, αλλά η αστυνομία της Αιτής δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Ο Garry Desroisers, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Αιτής, αρκέστηκε στο να αναφέρει μόνο ότι το περιστατικό βρίσκεται ύπο διερεύνηση και μέχρι να διαλευκανθεί, η αστυνομία δεν θα κάνει δηλώσεις. Ο Wyclef Jean βρέθηκε στην Αιτή για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του συνεργάτη του, μουσικού, Michel Martelly για την προεδρία της χώρας

Λίγους μήνες πριν, η αντίστοιχή υποψηφιότητα του Wyclef Jean για την προεδρία Αιτής, είχε ακυρωθεί, ως αντίθετη στους νόμους του συντάγματος της χώρας, καθώς ο διάσημος μουσικός δεν είχε συμπληρώσει το απαιτούμενο διάστημα παραμονής στην χώρα για να διεκδικήσει κάποιο αξίωμα.

Ευχαριστώ:  mtvgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: