Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Καλλιόπη Βέττα on tour
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ
«Ξαφνική Βροχή»
Μύλος Club, Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 23 Μαρτίου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια και ενορχήστρωση: ο συνθέτης  Γιάννης Κ. Ιωάννου


Με τα ωραιότερα τραγούδια της θα μας ταξιδέψει η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα, το πιάνο του γνωστού συνθέτη και παραγωγού Γιάννης K. Ιωάννου, με την σύμπραξη εξαιρετικών μουσικών, για δύο βραδιές στο Club του Μύλου, της Θεσσαλονίκης στις 23 Μαρτίου 2011.
Η φωνή της έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι της, η Καλλιόπη κρατάει την έντεχνη μουσική ψηλά και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους. Τραγούδια - μυστικά για τους ανθρώπους στους δρόμους, γι' αυτούς πίσω από τα κλειστά παράθυρα και τις τραβηγμένες κουρτίνες, για τις αναμνήσεις και τα όνειρα μας…
Συγκινήσεις και αισθήματα που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, ήχοι φυσικοί και ηλεκτρικοί, φωνή ιδιαίτερη και αισθαντική, συναντιούνται σε μια μουσική παράσταση γεμάτη ευρήματα για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν τους ακροατές. Η Καλλιόπη Βέττα είναι γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανεπανάληπτες ερμηνείες της: στο «Κονσέρτο για μια Φωνή», «Νυχτερινό Παζάρι στο Μαρακές», στο «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραγούδια των προσωπικών της δίσκων: «Στη χώρα των Ασμάτων», «Στο Φως», «Καλειδοσκόπιο»,  «Horizon», «Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίσης και από τις πολλές προσωπικές της συναυλίες.
Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μάριο Φραγκούλη, την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν είναι πολυποίκιλο και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις…. Πολλά τραγούδια, πολλές εικόνες, ήχοι, αναμνήσεις…  Θα ακουστούν επίσης, τραγούδια από το νέο c.d. της Καλλιόπης Βέττα, με τίτλο «Ξαφνική Βροχή» που θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου από τη Warner.
Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του Γιάννη Κ. Ιωάννου, σε στίχους του Μ. Ελευθερίου, του Κ. Φασουλά, του Α. Παράσχου, του Π. Σταθόγιαννη, του Ν. Αδαμόπουλου, του Χρ. Προμοίρα, της Αν. Βαφειάδου, της Μ. Αρμευτή και του Τ. Αδαμύχου.
Στο c.d. συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η τουρκάλα Aysenur Yazisi (γνωστή συγγραφέας, παραγωγός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια) σε εξαιρετικά ντουέτα με την Καλλιόπη.
Η «Ξαφνική βροχή» είναι το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, με μεγάλη επιτυχία …

Η Καλλιόπη Βέττα με τον Γιάννη Κ. Ιωάννου θα εμφανιστούν επίσης:
•    Στις 6 Απριλίου στο Καϊρο, καλεσμένοι της ελληνικής παροικίας, σε μια συναυλία με ιδιαίτερη σημασία, μετά τα τελευταία γεγονότα στην Αίγυπτο.
•    Στις 8 Απριλίου στη Μουσική Σκηνή «Δισκορυχείον» στα Τρίκαλα.
•    Στις 29 Απριλίου και στις 6 Μαϊου στη Μουσική Σκηνή «Αυλαία» στην Αθήνα, μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και την Καίτη Κουλιά, κάνοντας συγχρόνως και την επίσημη παρουσίαση του δίσκου στην Αθήνα.

www.kalliopivetta.gr
Ευχαριστώ: e-orfeas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: