Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Οι Iced Earth βρήκανε τον νέο τους τραγουδιστή
Οι Iced Earth βρήκανε τον νέο τους τραγουδιστή και έρχονται τον Νοέμβριο στην Ελλάδα.

Ο νέος τραγουδιστής των Iced Earth είναι τελικά ο Stu Block, frontman των Καναδών progressive extreme metallers Into Eternity στα 2 τελευταία τους albums. Ο CEO της Century Media ήταν αυτός που αρχικά πρότεινε τον Block στον Schaffer, κάτι που τον έκανε να θυμηθεί πως όταν το 2008 οι Into Eternity άνοιγαν μια συναυλία των Iced Earth, είχε ακούσει την φωνή του όσο οι Into Eternity έδιναν το show τους κι αυτός βρίσκονταν στα παρασκήνια και είχε εκφράσει τον θαυμασμό για την φωνή του στον Matt Barlow.
Ο manager των Iced Earth έστειλε στον Block μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των Iced Earth, χωρίς φωνητικά, και ο Block μπήκε στο studio του, τα τραγούδησε και τα έστειλε πίσω στον Schaffer, ο οποίος προφανώς έμεινε ικανοποιημένος αφού τον κάλεσε για δύο μέρες στο δικό του studio όπου και τα πήγανε πολύ καλά και τα «βρήκανε» πολύ γρήγορα. «Υπήρξε χημεία μεταξύ μας», είπε ο Schaffer και συνέχισε: «Είναι πολύ καλός στο να βρίσκει πιασάρικες μελωδίες και θα μας βοηθήσει επίσης στον στιχουργικό τομέα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Stu διαθέτει μεγάλο εύρος στη φωνή του και πολλή ενέργεια. Έχει επίσης εμπειρία από περιοδείες, κάτι που ήταν μεγάλο «συν» για εμάς μιας και σκοπεύουμε να περιοδεύσουμε σε όλες τις γωνιές της Γης.
Είναι χαρισματικός και καταλαβαίνει τις συναισθηματικές διαφοροποιήσεις μέσα στα τραγούδια των Iced Earth.» Ο Stu Block με την σειρά του δήλωσε πως ήταν ήδη μεγάλος οπαδός των Iced Earth και είναι, πέρα από τιμή του που είναι πλέον μέλος τους, και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τον Νοέμβριο, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους Iced Earth με τον καινούργιο τους τραγουδιστή, μιας και όπως αναφέρει το site τους, πρόκειται να εμφανιστούν στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα και στις 20 Νοεμβρίου στο Principal της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: