Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Δημήτρης Σγούρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!


Ο Δημήτρης Σγούρος σ’ ένα μοναδικό ρεσιτάλ
Ο έλληνας βιρτουόζος ερμηνεύει αριστουργήματα του πιανιστικού ρεπερτορίου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τετάρτη 30 Απριλίου 20.30

Ο Δημήτρης Σγούρος, τέως παιδί-θαύμα που κατέπληξε τη διεθνή μουσική σκηνή, ώριμος πιανίστας πια, επιστρέφει στη σκηνή της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης,  για να κατακτήσει για μία ακόμη φορά τους πολυπληθείς θαυμαστές του, με ένα μοναδικό ρεσιτάλ την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ.

Ένα ρεσιτάλ αποτελούμενο από δύο εξόχως απαιτητικά έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου που από νωρίς αγάπησε και ενέταξε στο πρόγραμμα των συναυλιών του όντας ταιριαστά στο ύφος και το ταμπεραμέντο του: τη Φαντασία σε ντο μείζονα, έργο 17 του Σούμαν και τη Σονάτα σε σι ελάσσονα του Λιστ. Δύο αναμφίβολα αριστουργήματα της κλασικής μουσικής που συνδέονται μεταξύ τους και για έναν ακόμη  ιδιαίτερο  λόγο: μια αμοιβαία αφιέρωση. Ο Φραντς Λιστ αφιέρωσε την εν λόγω Σονάτα του στον Ρόμπερτ Σούμαν το 1854, σε ανταπόδοση της εκ μέρους του αφιέρωσης, μερικά χρόνια νωρίτερα, της Φαντασίας σε ντο μείζονα.

Το ρεσιτάλ πιάνου του Δημήτρη Σγούρου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες εισιτηρίων
Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία είναι:
€9,00(Φοιτητικά) - 15,00 – 27,00 – 38,00 – 55,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1,
11521 Αθήνα,
Τηλ: 302107282333
megaron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: