Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μανώλης Λιδάκης στη μουσική σκηνή Σφίγγα


Ο Μανώλης Λιδάκης ξεχώρισε από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Η εξαιρετική φωνή του, συνοδευόταν από τέτοια δύναμη … και πάθος που έδινε στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα.

Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, στα τραγούδια του, τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.
Αυτή ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα του προγράμματος που θα παρουσιάσει φέτος ο Μανώλης Λιδάκης στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Μια περιήγηση στα 20 χρόνια της μουσικής του καριέρας, σταχυολογώντας ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές του ρεπερτορίου του, αυτές που του χάρισαν 5 χρυσούς δίσκους μέχρι τώρα: Από το ονειρικό «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» του Μάνου Χατζηδάκι, μέχρι τα Λαϊκά κομμάτια του Άκη Πάνου και του Απόστολου Καλδάρα, και από τον «Ήλιο του Γενάρη» που συνόψιζε το φλερτ του με την ροκ μέσα από συνθέσεις των Κατσιμιχαίων, του Ορφέα Περίδη και του Παντελή Θαλασσινού.

Τον Μάρτιο του 2010, ο Μανώλης προκάλεσε ξανά αίσθηση, όταν παρουσίασε το καινούριο του album «Όλα δικά μας και όλα ξένα», ένα κλασσικός λαϊκός δίσκος σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και την συμμετοχή του Πασχάλη Τερζή και της Γλυκερίας από το οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο κομμάτι, ένα μοναδικό ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή. Μαζί του η Αναστασία Ζακυνθινού.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 1η Απρίλη και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: