Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Νικός Χατζοπουλος - Τα μυστικά του έρωτα17 τραγούδια στην νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Χατζόπουλου με τίτλο τα μυστικά του έρωτα μόλις κυκλοφόρησε και συμμετέχει ο δικός μας λυράρης και καλλιτέχνης Νεκτάριος Κλωστράκης σε στίχους της γνωστής μαντιναδολόγου Πόπης Νικηφόρου..στην καινούργια αυτή δισκογραφική δουλειά έχει δώσει στίχους και η Μαρία Αυγουλαδάκη γνωστή Ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός.

ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ... ο Νίκος Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε την τύχη να μάθει τα μυστικά της παραδοσιακής μουσικής από τους καλύτερους μουσικούς. Σπούδασε βιολί και ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά δίπλα στον πατέρα του από ηλικία 9 χρονών.
Χρησιμοποίησε επιτυχώς το βιολί του για να παίξει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και σε διαφορετικές αίθουσες, καθώς και να παίζει βιολί για παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και μελωδίες. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους και τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες και τραγουδιστές στην Ελλάδα, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, Στέλιος Καζαντζίδης, ο Στράτος Διονυσίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη , η Γλυκερία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: