Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Αδριανός Νόνης - ΧαμογελάωΗ μουσική του Αδριανού αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή του αισθητική και την αισιόδοξη ματιά του στα πράγματα, χωρίς να μπαίνει σε πλαίσια και αποφεύγοντας τις κατηγοριοποιήσεις. Αδριανός Νόνης «Χαμογελάω».Το «Χαμογελάω» που κυκλοφορεί από τη Legend είναι το πρώτο του προσωπικό cd  και αποτελείται από 12 τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία υπογράφει ο ίδιος. Ένα τραγούδι έχει γράψει ο Χρήστος Κακουριώτης, ενώ στιχουργικά στο άλμπουμ συμμετέχουν οι: Χρήστος Δημητριάδης, Νικόλ Κατσάνη, Δημήτρης Παπαθανασίου, Χρυσώ Σταματοπούλου και Κώστας Ρώτους. Το τραγούδι «Στο όνειρο» ερμηνεύει η Ελένη Νόνη.

Ο Αδριανός Νόνης σημειώνει: «Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μουσική οικογένεια. Μέσα απ' τη μουσική ονειρεύτηκα τον κόσμο και ερωτεύτηκα τη ζωή... Με τα ηχοχρώματα να ποικίλουν καθώς και τα μουσικά όργανα των συγγενών, αντιλήφθηκα πολύ μικρός ότι η μουσική είναι μία. Έκτοτε προσπαθώ να γεφυρώσω τα ακούσματα που έχω από τα παιδικά μου χρόνια ως το σήμερα, με τρόπο τέτοιο που να μην προσβάλει ούτε την αισθητική ούτε την νοημοσύνη των ακροατών μου, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό. Έμπνευση για μένα είναι η ειλικρινής προσέγγιση της εσωτερικότητάς μου σε συνδυασμό με την εύστοχη περιγραφή του περιβάλλοντος που "αυθαίρετα" ονομάζω πραγματικότητα...

Ο πρώτος μου «προσωπικός» δίσκος, λένε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις... και αναρωτιέμαι πόσο προσωπικός μπορεί να είναι ένας δίσκος, όταν γι’ αυτόν έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι! Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή την «προσωπική» μας δουλειά με κάθε τρόπο!»

Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Χαμογελάω» είναι αυτό που ήδη ξεχωρίζει στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ευχαριστώ: mousikorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: