Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Παρουσίαση του δίσκου της Καίτης Κουλλιά στον Ιανό…Αιγιοπελαγίτικο αεράκι φύσηξε στον Ιανό… στην παρουσίαση δίσκου της Καίτης Κουλλιά

Η ώρα πλησίαζε 9.30μμ και η αίθουσα του Ιανού γέμιζε σιγά σιγά. Η Καίτη Κουλλιά, σαν καλή οικοδέσποινα, φρόντιζε τους θαμώνες σα να ήταν δικοί της άνθρωποι. Στις 10, ο Βασίλης Χατζηιακώβου έκανε -εκ μέρους του Ιανού- τις απαραίτητες συστάσεις και κάλεσε τον Άγγελο Σφακιανάκη που διευθύνει το label Μικρός Ήρως στο οποίο κυκλοφόρησε το «Γαλάζιο στον ορίζοντα», να προλογίσει.

Αφού ευχαρίστησε τον Ιανό για την φιλοξενία και την σταθερή του υποστήριξη στο καλό τραγούδι, ο Άγγελος Σφακιανάκης είπε: «Είχα χρόνια πολλά να δεχτώ μια τόσο καθαρή μουσική συγκίνηση και χαίρομαι σήμερα, που είναι η Εαρινή Ισημερία, να υποδεχόμαστε την άνοιξη με την παρουσίαση αυτού του δίσκου. Η Καίτη με τον Χρήστο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας παραδίνουν το “Γαλάζιο στον ορίζοντα”, μια νέα ειλικρινή ανάγνωση δωδεκανησιακών τραγουδιών με σπάνια καθαρότητα αισθήματος. Κατάφεραν να κάνουν τον αποστειρωμένο χώρο ενός στούντιο να δονηθεί σαν μια σάλα νησιώτικου σπιτιού ή μια ηλιόλουστη πλατεία» και τους ευχήθηκε σαν να ήταν ο δίσκος καΐκι, “καλοτάξιδος”!Τον λόγο πήρε η Καίτη Κουλλιά που αφού ευχαρίστησε τον Ιανό για την φιλοξενία και τον Μικρό Ήρωα για την συνεργασία, πληροφόρησε το κοινό πως η βραδιά αναμεταδιδόταν μέσω του ψηφιακού πομπού του Ιανού σε 3 ηπείρους, Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική! Παρουσίασε τους συνεργάτες- μουσικούς που έπαιξαν στον δίσκο και θα την συνόδευαν και χθες- τον Εξάρχοντα Χρήστο Τσιαμούλη που έκανε την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής, στο τραγούδι, λαούτο, ούτι, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι, τον Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, τον Dasso Kurti στο ακορντεόν και τη Στέλλα Βαλάση στο σαντούρι.

Το ακροατήριο άρχισε σύντομα να σιγοτραγουδά σα να ’ναι αντίλαλο κύμα και σιγά σιγά το ένα χέρι κράτησε το άλλο και στήθηκε ο χορός! Το καφέ του Ιανού έγινε γαλάζιο και ο χορός ξετυλίχτηκε σαν ανθρώπινο φίδι και σύρθηκε στους διαδρόμους ανάμεσα στα καθίσματα του Ιανού.


Ευχαριστώ: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: