Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ζερβουδάκης ΔημήτρηςΓεννήθηκε, σπούδασε και κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος του Γυμνασίου, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1985, όντας φοιτητής, πρωτοασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική, ιδρύοντας μαζί με άλλους φοιτητές το συγκρότημα "Επιβάτες".
Μια ανεξάρτητη παραγωγή που επιμελείται ο ίδιος ο Δ. Ζερβουδάκης και με τίτλο του δίσκου "Σχετικά Παράνομοι", είναι η πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση. Μετά τα τρία χρόνια, εκδίδει με τη Minos, την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με γενικό τίτλο "Ακροβάτης". Το καλοκαίρι του 1988 συμμετέχει στο συναυλιακό πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα και αμέσως μετά τον επιλέγει ο Ν. Μαμαγκάκης για 3 τραγούδια στο δίσκο "Μυστικά Τραγούδια".
Τον Οκτώβρη του 1992 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του δίσκο "Από Μάρτη Καλοκαίρι". Στη συνέχεια, κυκλοφορούν οι επόμενοι δίσκοι "Εχε το νου σου", "Κλείσε τα μάτια σου και κοίτα", "Εδώ ξυπνούν τα όνειρα", "Πανσέληνη Χώρα", καθώς και συμμετοχές του σε δίσκους άλλων δημιουργών όπως του Γ. Μαρκόπουλου, Γιώργου Ζήκα, Γιώργου Καζαντζή. Στο άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο "Το μέσα μου βουνό", ο Δημήτρης Ζερβουδάκης συνεργάζεται με το Σούλη Λιάκο (στίχοι-μουσική).

Δεν υπάρχουν σχόλια: