Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Χρυσάνθη Μπαρέλη - Οι φανταστικοί της φίλοιΗ Χρυσάνθη Μπαρέλη ξεκίνησε τις πρώτες μουσικές εξερευνήσεις της πάνω σε μια κιθάρα το 1995 οπότε και άρχισε να γράφει τα πρώτα της τραγούδια.

Πήρε για ένα χρόνο μαθήματα ακουστικής κιθάρας και έκτοτε την 'γρατζουνάει' άνευ διδασκάλου. Σπούδασε στο ΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής στο Ρέθυμνο και μέσα από τις σπουδές και την εργασιακή της εμπειρία ήταν πλέον σε θέση να ηχογραφεί και να ενορχηστρώνει πρόχειρα τα τραγούδια της. Από το 2008 παίζει σε μικρές μουσικές σκηνές, είτε μόνη της είτε με τον Αλέκο Γραμματικό και τους Ομοθυμαδόν, την ομάδα που δημιούργησαν μαζί με άλλους φίλους μουσικούς.

Όσον αφορά στα δικά της τραγούδια, η Χρυσάνθη ξεκίνησε να ψάχνει τη μουσική της ταυτότητα στο ελληνικό ροκ μπαούλο και στη συνέχεια σε grunge και ska συρτάρια... αφού δε την βρήκε ούτε εκεί, έψαξε στην blues και swing ντουλάπα και αφού βαρέθηκε να ψάχνει, έπιασε μια κιθάρα και άρχισε να γράφει μπαλάντες και να τραγουδάει τον πόνο της που δεν την έβρισκε. Τα χρόνια, όμως περνούσαν και η Χρυσάνθη, ούσα απογοητευμένη από την άσκοπη αυτή αναζήτηση, το έριξε σε σχεδόν κάθε είδος μουσικής που μπορούσε να ικανοποιήσει έστω και προσωρινά την μουσική της χαρμάνα! Έχει πλέον ενταχθεί στους Α.Μ. (Ανώνυμοι Μουσικόφιλοι) και υποστηρίζει με θέρμη ότι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Η Χρυσάνθη Μπαρέλη δεν έχει βρει ΑΚΟΜΑ τη μουσική της ταυτότητα - παρακαλείται εάν κάποιος την βρει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί της. Προτίμησε έτσι να βγάλει μια θεωρία η οποία λέει: «Έχε τα αυτιά και την καρδιά ανοιχτά, η ταυτότητα είναι του Σατανά», μια θεωρία που καλώς ή κακώς παρερμηνεύτηκε από μια ομάδα ανθρώπων που πίστεψαν ότι έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και της πρότειναν να "βγάλει δίσκο" με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας τους, κάτι που με τη σειρά του παρερμηνεύτηκε από την ίδια και γι' αυτό πήγε στην εταιρία Lyra, για να βγάλει δίσκο με τραγούδια! Έτσι και έγινε...

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Χρυσάνθης Μπαρέλη με τίτλο «Χρυσάνθη και οι φανταστικοί της φίλοι», αποτελείται από 11 τραγούδια στα οποία υπογράφει η ίδια στίχους και μουσική. Στο Φίλημα μελοποιεί ποίημα του Γεωργίου Σουρή ενώ στο τραγούδι Προς... οι στίχοι είναι της Νεκταρίας Γαγλία. Τραγούδια που ξαφνιάζουν από το πρώτο άκουσμα με τον φρέσκο ήχο τους και τους ιδιαίτερους στίχους τους.
Την ενορχήστρωση έκανε ο Βασίλης Πιερρακέας που έχει παίξει και όλα τα όργανα στο δίσκο!

Η Χρυσάνθη είναι μια νέα κοπέλα με φανταστικούς φίλους και ελπίζει να την ακούσετε και να γίνετε κι εσείς μέλη της μουσικής της παρέας!
myspace.com/chrysanthiandherimaginaryfriends
myspace.com/omothymadon

Ευχαριστώ: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: