Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Σοφία Αβραμίδου & Γιώργος Σταυριανός
Το υπέροχο αυτό τραγούδι με την θαυμάσια απόδοση της νέας ερμηνεύτριας και μουσικού Σοφίας Αβραμίδου θα είναι στον υπό έκδοση δίσκο του ιδιαίτερου και χαρισματικού αυτού δημιουργού "κι η κολοκύθα έγινε πάλι άμαξα" μαζί με άλλα παλιά (σε νέες εκτελέσεις) και καινούργια τραγούδια του.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη αξιόλογες και υπέροχες φωνές που ασχολούνται με το καλό Ελληνικό τραγούδι.
Η πρώτη εκτέλεση ήταν από τον Σάκη Μελίτο και από τον δίσκο "Το χρώμα της μνήμης" το 2003 του Γιώργου Σταυριανού.

Η Σοφία Αβραμίδου γεννήθηκε το 1988 στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και σπουδάζει μέχρι σήμερα. Aπo 5 χρονών ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο πιάνο και συνέχισε με ανώτερα θεωρητικά, μαθήματα βυζαντινής μουσικής, κλασικής κιθάρας, ουτι και νέι.
Τελείωσε το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο και το 2006 εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ το 2009 κατόπιν εισακτήριων εξετάσεων στο τμήμα σύνθεσης του πανεπιστημίου.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που τραγουδά επαγγελματικά έχει ξεχωρίσει για το πηγαίο ταλέντο, την όμορφη και διακριτική παρουσία της. Η πρώτη δισκογραφική της εμφάνιση ήταν στον δίσκο του στιχουργού Γιάννη Τζουανόπουλου «Λαϊκά Φεγγάρια»(2007)όπου ερμήνευσε ένα ανέκδοτο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα: «Σ αγαπάω - Σ αγαπώ» (εισαγωγές - ενορχήστρωση: Μανώλης Καραντίνης). Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σταυριανού: «Και η κολοκύθα έγινε πάλι άμαξα» όπου η Σοφία συμμετέχει με το τραγούδι «Μ ένα καινούργιο παραμύθι» σε ενορχήστρωση Δημήτρη Μυστακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: