Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ανδριάνα Μπάμπαλη - Ο Τζον -Τζον ΖειΤα παραμύθια για να βγουν αληθινά πρέπει πρώτα απ’ όλα να τα πιστέψεις. Το ίδιο και τα τραγούδια.
Ο Τζον - Τζον Ζει είναι ο τίτλος του νέου album της Ανδριάνας Μπάμπαλη με 12 καινούργια τραγούδια στα οποία η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Στάμος Σέμσης που υπογράφει τη μουσική και ο Νίκος Μωραϊτης που υπογράφει τους στίχους πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.

Δώδεκα μικρές ιστορίες που «παίζουν» άλλοτε με εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια, άλλοτε με την ευαισθησία και άλλοτε με το χαμόγελο και το ρυθμό.
Ηδη από τις αρχές του καλοκαιριού το τραγούδι Διακοπές στη Μπανιέρα ακούγεται στα ραδιόφωνα. Ωστόσο, όλα τα τραγούδια του album (το καθένα για τον δικό του λόγο) σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Από το μοναδικό «Περιπλανώμενο» στο οποίο ακούγεται το ρεφρέν από το Ικαριώτικο (Η Αγάπη μου στην Ικαρία) μέχρι το ομότιτλο «Ο Τζον-Τζον Ζει» και από το ατμοσφαιρικό «Κούκλα Σπασμένη» μέχρι το ντουέτο με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στη διασκευή του τραγουδιού «Απόψε Αν θέλεις» και το «Μοναξιά» με τη συμμετοχή του εξαιρετικού Shinoflow.

Την ενορχήστρωση του album υπογράφουν ο Στάμος Σέμσης και ο Ακης Κατσουπάκης.
Μουσική: Στάμος Σέμσης
Στίχοι: Νίκος Μωραϊτης

Περιεχόμενα του δίσκου:
1. ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
2. ΚΟΥΚΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ
3. Ο ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ ΖΕΙ
4. ΜΟΝΑΞΙΑ (Soledad) feat. Shinoflow
5. ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ - Α. Μπάμπαλη & Στάμος Σέμσης
6. ΑΛΟΓΟ
7. ΠΕΥΚΑ intro
8. ΑΠΟΨΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ - Α.Μπάμπαλη & Ελένη Τσαλιγοπούλου
9. ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ (Διασκευή : Ακης Κατσουπάκης)
10.ΡΕΒΟΛΒΕΡ (Tribute στον Almodovar)
11.ΜΟΝΑΞΙΑ (Soledad) bonus track (Cayetano Mix)
12.ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ (bonus track)

Δεν υπάρχουν σχόλια: