Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Τάνια Τσανακλίδου - Παλιές αγάπες«Παλιές αγάπες και τραγούδια μεθυσμένα» ήταν ο τίτλος της πολύ επιτυχημένης παράστασης που έδωσε η Τάνια Τσανακλίδου στη μουσική σκηνή Μετρό τον χειμώνα 2007-2008 και κυκλοφορεί τώρα σε διπλό cd από τη LYRA.
Η Τάνια Τσανακλίδου παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην κιθάρα και τον Παναγιώτη Τσεβά στο ακορντεόν, επιλέγει σε αυτό το πρόγραμμα να συμπεριλάβει πολλά αγαπημένα τραγούδια, σαν αγάπες παλιέςπου όλοι ξεπεράσαμε αλλά ποτέ δεν πάψαμε να νοσταλγούμε αλλά και τραγούδια λαϊκά, τραγούδια μεθυσμένα, που τραγουδάει όπως πάντα με την καρδιά της!
Η Τάνια Τσανακλίδου είναι σε μεγάλα κέφια σε αυτό το πρόγραμμα και παρασύρει τους ακροατές σ’ ένα ταξίδι στον μαγικό της κόσμο, σε μία πορεία προς τη λύτρωση. Με την ιδιαίτερα χαρισματική φωνή της, την σπάνια εκφραστικότητά της, το πάντα φλογερό ταπεραμέντο της και διάθεση εφηβική, μεταδίδει τον ενθουσιασμό της και χαρίζει ερμηνείες γεμάτες ζωντάνια τόσο στα γνωστά της τραγούδια όσο και σε πιο απρόσμενες επιλογές. Έτσι τραγούδια των Στ. Κραουνάκη- Λ. Νικολακοπούλου, Γ. Χατζηνάσιου – Λ. Παπαδόπουλου, Τ. Μπουγά- Τ. Θωμαΐδου, Σ. Τσιλίκη- Γιάννη Ξανθούλη «συνδιαλέγονται» αρμονικά με τραγούδια των Αττίκ, Ν. Γούναρη, Μ. Σουγιούλ, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Λοΐζου, Μ. Πλέσσα, Γ. Σπανού, Γ. Ζαμπέτα, Κουρτ Βάιλ και άλλων.
ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ
Ένα διπλό άλμπουμ που θα σας συνεπάρει!

Ευχαριστούμε: tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: