Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μανώλης Στεφανάκης


Ο Μανώλης Στεφανάκης παρουσιάζει ένα διπλό cd για μεγάλο γλέντι! Πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση μιας κρητικής βραδιάς που κυκλοφορεί τώρα από την MBI με τίτλο «Ξεφάντωμα live».

Ο Μανώλης Στεφανάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και από παιδί τα ακούσματα του ήταν γεμάτα λύρα! Λάτρης του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη, ξεκίνησε να ασχολείται με τη λύρα στα 20 του χρόνια και θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα τυχερό που δάσκαλοί του υπήρξαν ο Μιχάλης Τζαγκαράκης, ο Θανάσης Σκορδαλός και ο Λεωνίδας Κλάδος. Σαν επαγγελματίας έκανε τα πρώτα του βήματα το 1997 παρουσιάζοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Ο κόσμος τον αγκάλιασε και τον συντρόφευσε με ενθουσιασμό και στις μετέπειτα δισκογραφικές του παρουσίες.

Το «Ξεφάντωμα Live» είναι η όγδοοη δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Στεφανάκη. Μια αυθόρμητη ζωντανή ηχογράφηση από μια κρητική βραδιά, ένα γλέντι με πολλά κρητικά, έντεχνα, νησιώτικα και καλαματιανά τραγούδια, αγαπημένα ακούσματα που τα έχει κάνει επιτυχία ο κόσμος και που ο Μανώλης Στεφανάκης τα ερμηνεύει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Μαζί με τον Μανώλη Στεφανάκη που παίζει λύρα και τραγουδά, στο cd συμμετέχουν οι:
Νίκος Τσαφαντάκης - λαούτο
Μανώλης Μαλιωτάκης - κιθάρα
Λευτέρης Μαθιουδάκης – κρουστά
Φιλική συμμετοχή: Στάθης Μονιάκης, Γιούλη Μιχαλίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια: