Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Στην Ελλάδα για συναυλίες ο Εμίρ ΚουστουρίτσαΣτην Ελλάδα θα βρεθεί ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα με τη μπάντα του, τη γνωστή The No Smoking Band, για τρεις συναυλίες στις οποίες το ροκ συναντά το βαλκανικό πανηγύρι.

Η πρώτη από αυτές θα δοθεί στις 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη, στις 5 και 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διάσημος σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής, ο δημιουργός των αριστουργημάτων Ο καιρός των Τσιγγάνων, Underground, Ο μπαμπάς λείπει ταξίδι για δουλειές, Arizona Dream, που σάρωσαν τα χρυσά βραβεία στα φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, ο Εμίρ Κουστουρίτσα έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στις αποσκευές του ότι ακριβώς πρόβαλε με τις ταινίες του κι αγάπησε περισσότερο: Τον βαλκανικό ήχο από τα χάλκινα πνευστά, τα βιολιά και τη γκρανκάσα, παντρεμένο αρμονικά με τη ροκ διάθεση της δικής του ηλεκτρικής κιθάρας.

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ψυχή του σχήματος Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και ο ένας του γιος ως ντράμερ.

Μαζί τους δημιούργησε μία πανκ όπερα, η οποία παρουσιάστηκε στη Βαστίλη, έγραψε τη μουσική για πολλές ταινίες του, κυκλοφόρησαν ως τώρα επτά συνολικά άλμπουμ, ενώ οργανώνουν συνεχώς διεθνείς περιοδείες.

Ευχαριστώ: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: