Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Δημήτρης Λάμπος στο BLACK DUCKΣυμμετέχουν: Γιώργος Δημητριάδης, Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Δευτέρα, 28 Μαρτίου: Ο Δημήτρης Λάμπος στο BLACK DUCKΔευτέρα, 28 Μαρτίου: Ο Δημήτρης Λάμπος παρουσιάζει το πρώτο του cd «Μη σε φοβίσει η αγέλη» στο BLACK DUCK, (Χρήστου Λαδά 9α)
Ο Δημήτρης Λάμπος γεννήθηκε στο Βερολίνο, μεγάλωσε σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα κι έζησε κάποια χρόνια στην Αγγλία σπουδάζοντας Διεθνή Οικονομικά, εκδίδοντας το λογοτεχνικό περιοδικό «O Καθρέφτης» και παίζοντας πολλή μουσική. Γυρνώντας στην Ελλάδα εκδίδει το πρώτο του βιβλίο «Η ιστορία ενός μισάνθρωπου» ενώ τώρα κυκλοφορεί από τη Lyra το πρώτο του cd «Μη σε φοβίσει η αγέλη» στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Στη δημιουργία αυτού του δίσκου, ο νέος τραγουδοποιός συνεργάστηκε με τον Στάθη Δρογώση που είχε την επιμέλεια παραγωγής και έκανε την ενορχήστρωση.
Με μια πληθώρα μουσικών επιρροών που έχουν ως κέντρο τους τη folk rock και με πολλές μουσικές εκπλήξεις, τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Δημήτρη Λάμπου τονίζουν τον κοινωνικό ρόλο του τραγουδιού εκφέροντας λόγο και άποψη. Με τα λόγια του ίδιου:   
Τα τραγούδια δεν μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Μπορούν όμως να μας θυμίζουν ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: