Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Βόρια Αστέρια - 5 ΑστέρωνΜε συνέπεια στο κοινό της, η ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ επιστρέφει με το υποσχόμενο και πολυαναμενόμενο δίσκο “5 ΑΣΤΕΡΩΝ” από τα ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
Το “crew-φαινόμενο” της Ελληνικής Χιπ Χοπ σκηνής, τα Βόρεια Αστέρια (Βορ.Ας.), κάνει το μεγάλο βήμα και, ύστερα από δέκα χρόνια underground και online διακίνησης υλικού αποφασίζει να βγάλει την πρώτη δισκογραφική του δουλειά. Το συγκρότημα με τα περισσότερα “sold out” live του 2010 δηλώνει παρόν και παραδίδει στα δισκοπωλεία τον πιο απολαυστικό δίσκο της καριέρας του, επικυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον τίτλο του ως “το δημοφιλέστερο εν ενεργεία χιπ χοπ συγκρότημα της χώρας”. Το “5 Αστέρων” είναι ένας αμιγώς ραπ δίσκος, με μεγάλη ποικιλία κομματιών, τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ τους με άπταιστο τρόπο, καταφέρνοντας να “κρατήσουν” τον ακροατή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του δίσκου.
Σαφώς επηρεασμένα από τη ζωή του δρόμου και της γειτονιάς, τα Βορ.Ας. χρωματίζουν τα beats τους με εξαίσια ραπς, ενώ καταθέτουν μία διαφορετική άποψη πάνω στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που “φλέγουν” τη χώρα μας τον τελευταίο καιρό.
Ώντες πέντε άτομα (Μικρός Κλέφτης, Ζήνων, Lex, Jamal & Mondi) στο συγκρότημα, οι συμμετοχές του δίσκου είναι λίγες. Συμμετέχει όμως ο Έλληνας DMC πρωταθλητής Dj The Boy, δείχνοντας την τέχνη του πικαπισμού στο κομμάτι “Πρώτος Γύρος”, και ο Γιώργος Perin από το συγκρότημα Nasa Funk εμπλουτίζοντας το κομμάτι “Ό,τι Έχουμε Είμαστε Εμείς” με τα δυναμικά φωνητικά του. Στο δίσκο συμμετέχει, επίσης, η Πελίνα στο ομώνυμο κομμάτι του δίσκου “5 Αστέρων”.
Η μουσική παραγωγή, καθώς και όλη η επίβλεψη του δίσκου έχει γίνει από τα Βόρεια Αστέρια.
Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Ηχοκρατορία, label της 33 1/3 Entertainment, η διανομή θα γίνεται μέσω του Μουσικού Ταχυδρομείου και το καλλιτεχνικό management έχει αναλάβει το Dynasty Group Athens.

Καλλιτέχνης: ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
Τίτλος: 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Είδος: ραπ / χιπ χοπ
Label / Eταιρία: Ηχοκρατορία – 33 1/3 Entertainment
Διανομή: Μουσικό Ταχυδρομείο
Αρ. καταλόγου: ΗΧΟ1005
ihokratoria.com
musicpost.gr
info@musicpost.gr
info@ihokratoria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: