Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο ΌΛΑ 11


Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και της εκπομπής ΌΛΑ 11 ήταν η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Με πολύ δόση χιούμορ, όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης σχολίασε το «ποινικό αδίκημα» κατά τα δικά του λεγόμενα της τραγουδίστριας για το πώς ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία αποκλειστικά στηριζόμενη στα δικά της πόδια χωρίς να χρησιμοποιήσει το οικογενειακό της όνομα όπως κάνουν οι περισσότεροι. Η απάντηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ήταν αφοπλιστική καθώς όπως είπε η ίδια λόγων των δικών της αρχών -αλλά και των γονιών της- δεν της επέτρεπαν να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο, βέβαια την έχει βοηθήσει πολύ που έχει ανθρώπους γύρω της που την έχουν πιστέψει.

Παραδέχτηκε πως το έναυσμα για να ακολουθήσει τον χώρο της μουσικής της δόθηκε λόγω των γονιών της που ήταν και οι δύο μουσικοί. Από πολύ μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από την ηλικία των πέντε χρόνων παρακολουθούσε τους γονείς της από το καμαρίνι. Εντύπωση προκάλεσε η ειλικρινής απάντηση της στη ερώτηση του συνεργάτη της εκπομπής ΌΛΑ 11 Βαγγέλη Περρή για το αν ακούει η μητέρα της τα τραγούδια πριν τα ηχογραφήσει: «Και οι δύο τα ακούνε, απλά προσπαθώ γενικά να μην επηρεάζομαι πάρα πολύ –από την άποψη τους-».

Εξομολογήθηκε ότι με την μητέρα της έχει μια πιο ειδική σχέση ενώ με τον τρελάρα πατέρα της, όπως τον χαρακτήρισε που του 'χει κληρονομήσει την τρέλα του, τού τρέφει μια πιο ιδιαίτερη αδυναμία όπως συμβαίνει σε κάθε σχέση πατέρα-κόρης.

Για τις συνεργασίες της μίλησε επίσης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όπου όπως σχολίασε ο οικοδεσπότης της εκπομπής ότι έχει συνεργαστεί με το σύμπαν όλο, που δεν είναι άλλοι από τα πιο κορυφαία και καταξιωμένα ονόματα του χώρου της μουσικής όπως είναι ο Δ.Μητροπάνος, ο Λ.Μαχαιρίτσας, ο Θ.Μικρούτσικος, ο Δ.Τσακνής, ο Φ.Πλιάτσικας, ο Μ.Χατζηγιάννης, ο Α.Ρέμος κ.α.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν το βίντεο στο οποίο μιλούσε ο ανεπανάληπτος Δημήτρης Μητροπάνος για την ίδια με τα καλύτερα λόγια.

Από τον Αλεξάνδρα Θλιβίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: